1 hodnocení

Dvoukomorová miska žebrovaná černá 227x178x50mm

Dvoukomorová miska je určená pro balení jídel určených pro výdej s sebou nebo rozvoz. Dvě oddělené části vám umožní zabalit hlavní jídla s přílohou, aniž by došlo k jejich smíchání. Misky můžete použít do zatavovacích strojů. Jsou bezpečné i při servírování horkých jídel.

Položka byla vyprodána…
Na dotaz
Kód: ZM005-30
3,35 Kč 4,05 Kč včetně DPH 1 072 Kč / 320 ks
Kategorie: Krabičky na jídlo
Barva: Černá
Materiál: Plast
Rozměr: 227x178
Tvar: Obdélník
Typ: Recyklovatelné, Uzavíratelné, Zatavovací
Účel: Na svačinu, Na salát, Na steaky, Na krabičkovou dietu
Velikost: Velké
Délka: 227mm
Šířka: 178mm
Výška: 50mm
Počet v balení: 320ks
Položka byla vyprodána…

Dvoukomorové misky jsou jednoduchým způsobem, jak zabalit teplé i studené pokrmy pro zákazníky. Pomocí zatavovací fólie zajistíte, že se obsah nedostane ven a navíc se dá znovu přihrát v mikrovlnné troubě. Jedná se o praktické řešení bezpečného rozvozu hotových jídel, které oceníte zejména v jídelnách, restauracích či fast foodech.

Miska je vyrobená ze 100% recyklovatelného plastu, takže jejím správným vytřízením šetříte životní prostředí.

Díky dvěma dílům můžete snadno oddělit přílohy či jiné části pokrmu. Misky jsou bezpečné pro přímý styk s potravinami.

V neposlední řadě určitě oceníte její stylový černý design.

 

Výhody dvoukomorové zatavovací misky:

✅ Univerzální použití

✅ Bez chuti a zápachu

✅ 100% recyklovatelný plast

✅ Možnost ohřevu v mikrovlnné troubě

 

V naší nabídce naleznete další velikosti a tvary zatavovacích misek.

→ K servírování pokrmů se vám budou jistě hodit také ekologické příbory, které nezatěžují životní prostředí.

Pokud by vás zajímala ekologičtější cesta balení pokrmů, podívejte se do sekce kompostovatelných obalů, které jsou stejně pevné a funkční, ale v přírodě jsou plně rozložitelné.

 

♻️Ekologická stopa:

Neměli bychom zapomínat, že špinavé obaly od jídla nepatří do tříděného odpadu, proto plastové obaly před vyhozením omyjte. Pomůžete tak šetřit naši přírodu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: