Za skvělou domácí pizzou nemusíte vždy nutně do Itálie. Stačí vám pár surovin, trouba a skvělou pizzu dle svých představ máte na světě. Základem dobré pizzy je perfektně udělané těsto, to je alfou a omegou všeho, ostatní už půjde samo. Ukážeme vám dnes, že příprava pizza těsta není tak složitá a nemusíte se jí obávat. Nejdůležitější položkou, která dělá pizzu pizzou, je správně udělané těsto. To by mělo být vláčné, ale na okrajích křupavé a mělo...
Blog, Strana 5
Zdánlivě jednoduchý recept na domácí hranolky může ovlivnit spousta faktorů, které vám ze zlatých, tak akorát křupavých hranolek, udělají příliš měkké či spálené kousky brambor. Stačí se přitom držet pár důležitých zásad, díky kterým uděláte snadno dokonalé hranolky, které můžete použít jako přílohu nebo sníst jenom tak. Jedno jídlo, ale tisíce způsobů, jak jej udělat i pokazit. Dobré hranolky jsou na povrchu hezky zlaté a křupavé, ale uvnitř na...
Papírové a látkové ubrousky jsou krásným doplňkem, který zpestří prostírání stolu na jakékoliv akci a dodá mu slavnostní ráz. Skládání svatebních ubrousků nebo ubrousků na vánoční stůl ale může být pěkný oříšek. Proto vám dnes ukážeme několik tipů na jednoduché skládání ubrousků, které každého u stolu ohromí, ale nezabere vám příliš času a námahy. Jak poskládat ubrousky na svatbu nebo na vánoční stůl? Co vše se dá udělat z ubrousku? A jsou lepší...
Alobal je univerzálním pomocníkem, který nesmí chybět snad v žádné kuchyni. Usnadní vám práci při pečení, grilování jídel, i při jejich následném balení a uchovávání. Všimli jste si ale, že má alobal jednu stranu lesklou a druhou matnou? A víte, k čemu která strana slouží? Rádi vám dnes ukážeme, jak správně používat alobal, proč má dvě různé strany a k čemu všemu ho využijete. Alobal nemá dvě různé strany jen tak, mohou vám značně ušetřit čas i ...